Izložba Mi.Ona.Coco

Izložba Mi.Ona.Coco

Učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci posjetili su izložbu Mi.Ona.Coco koja se nalazi na Korzu u prostoru  “Riječke Name”. Iznosom od kupljenih ulaznica  biti će kupljene školske potrepštine za  školarce koji su s majkama smješteni u  Sv. Ana – Caritasov dom – za žene i djecu – žrtve obiteljskog nasilja. Želimo svim đacima sretan početak školske godine i neka ovakve akcije budu poticaj za dobar školski uspjeh.

Čestitka za 30 godina rada

Čestitka za 30 godina rada

Iskrene čestitke svima djelatnicima, volonterima te onima koji su sve učinili da Sv. Ana – Caritasov dom za žene i djecu – žrtve obiteljskog nasilja djeluje i opstane kroz cijelih 30 godina.  Neka Gospodin udijeli mir u srcu svim našim korisnicima i podari milost opraštanja kako bi mogli nastaviti svoj život u vjeri, miru i ljubavi brinući za sebe i svoju djecu slobodno bez straha, mržnje i nasilja. Neka Duh sveti osnaži djelatnike i volontere, te sve naše suradnike i podupiratelje koji brinu i sudjeluju u radu  Doma, kako bi mogli izvršavati sve povjere im zadatke i kako bi mogli imati snage i volje za pomoć najpotrebnijima. 

Svima od srca želimo sretan i blagoslovljen blagdan sv. Ane te molimo za njezinu zaštitu i blagoslov!

Slastice

Slastice

Nakon primanja sakramenta Sv. Potvrde, našu djevojčicu P. je razveselila prekrasna torta koju je napravila naša korisnica, vrsna slastičarka, a vrijedne ruke njene majke su danima pravile kolače i razne slastice

opširnije →
Donacija

Donacija

Uvijek ima dobrih ljudi koji s velikom empatijom i otvorena srca žele dati dio sebe za osobe u nevolji. Tako je i naša draga donatorica LJ.S. sa svojom obitelji donirala sve što je u datom trenutku bilo potrebno našim korisnicima, ženama i djeci – žrtvama obiteljskog nasilja. U donaciji je bilo dječje hrane, higijenskih potrepština, sredstava za čišćenje i pranje, igračaka, te odjeće za velike i malene. Darivanje i pružanje pomoći najpotrebitijima se od malena uči o čemu svjedoči i fotografija.