Advent u Domu Sv. Ana

Advent u Domu Sv. Ana je započeo radosno, svako jutro mogli smo sudjelovati na sv. Misama, zornicama. Dočekali smo Sv. Nikolu, djeca su dobila darove, zajedno smo se veselili s dragim ljudima iz Udruge Za bolji svijet.

Djeca su bila vrijedna i uz poticaj i organizaciju, te veliku pomoć tete Sanje izrađivala su slatke kolačiće. Cijela kuća je zamirisala slatkim mirisima vanilije i toplih keksa. Mame su bile oduševljene kako su njihova djeca s velikim interesom izradila ukusne kolačiće.

Djeca i teta Sanja su na poziv djelatnika učeničkog Doma sudjelovala u kreativnoj radionici izrade božićnih ukrasa.

Kao i svake godine pa tako i ove djeca su zasluženo otišla na izlet. Na poziv Parka prirode Učka i gospodina Žarka Ercega organizirali smo izlet na Učku, tamo su naša djeca sudjelovala u Božićnoj bajci, kreativnim radionicama te dobili predivne poklone. Djed Božićnjak je osobno svakom djetetu uručio poklon. Djeca su se vratila oduševljena i prepuna lijepih dojmova. Velika hvala svima organizatorima u ime svih djelatnika i korisnika Doma Sv. Ana.

Posjet djelatnika učeničkog Doma i darivanje djece smještene s majkama u Domu Sv.Ana.

Posjet Adventu na Trsatskoj gradini – organizatori adventa na Trsatskoj gradini su našoj djeci poklonili bonove za fritule i tople čokoladne napitke te u pratnji psihologinje Doma Laure i pedagoginje Doma Sanje, djeca su otišla na Trsat. Tom prilikom su obišli i Trsatsko svetište i posjetili predivno ukrašenu Trsatsku kulu. Uživali su u prekrasnom okruženju mnoštva svjetlećih lampica, finim i mirisnim fritulama i toploj čokoladi.

Posjetila nas je draga gospođa Iva Josipović te nam donijela prepunu košaru finih slatkiša za naše mališane, a sve u organizaciji Primorsko Goranske županije.

Kitili smo bor u našem Domu, djeca i majke su dobili poklone. Zahvaljujemo fra Krunoslavu Kocijanu jer nam je i ove godine omogućio jelku koju smo donijeli u naš Dom i koju su djeca okitila uz pomoć tete Sanje.