Sv. Nikola u Domu Sv. Ana Rijeka

Sv. Nikola

I ove je godine u naš Dom stigao Sv. Nikola na veliko veselje naše djece i njihovih majki. Uz pedagoginju tetu Sanju djeca su uvježbala igrokaz čime su iznenadili i razveselili svoje mame.

Bilo je puno smjeha, veselja i pljeska, a onda se pojavio Sv. Nikola s velikim štapom, ali i dvije vreće prepune darova. Svako dijete je dobilo dar, te su se svi prihvatili razgledavanja i odmatanja poklona. smjeha, veselja i pljeska, a onda se pojavio Sv. Nikola s velikim štapom, ali i dvije vreće prepune darova.

Svako dijete je dobilo dar, te su se svi prihvatili razgledavanja i odmatanja poklona. U cijelom programu sudjelovali su dragi i dobri Irena i Paulo iz Udruge Za bolji svijet sa svojim prijateljima pa su se svi uključili pjesmom, plesom i pričom razveseljavati našu veliku i malu publiku. Vrijedne ruke nekoliko majki su napravile prefine kiflice, te kolače i čokoladne kuglice. Osnovna škola iz Novog Vinodolskog nam je poklonila veliku čokoladnu tortu iz slastičarnice Muroskva. Bio je to dan za pamćenje, za naše korisnike, ali i za svih nas. To nam je bio i cilj, pružiti im puno zabave, smijeha i radosti kako bi barem na tren zaboravili na tugu. 

Slikice koje govore puno više od riječi…..